FORGOT YOUR DETAILS?

Deno Secure CCTV / IP

Camerabewaking/observatie is één van de specialiteiten van Deno/Secure. Naast het feit dat Deno Secure hiervoor een groot aantal branche specifieke producten kan leveren, kunt u bij ons ook terecht voor meer algemene oplossingen van simpele toepassingen tot complexe installaties
Tot installaties met beheer op afstand met toepassing van Video Management Systemen (VMS), voor onder meer het op afstand bekijken wat er op een bepaalde locatie gebeurt en om eventueel op basis van de beschikbare beelden deuren, poorten te kunnen aansturen.

Door Denosecure geselecteerde A-merken voor een keuze uit een veelvoud van Video oplossingen

Arecont Vision - Leading the Way in Megapixel Video

Arecont Vision® is exclusively focused on megapixel (MP) technology and, as the industry leader, has contributed more to the advancement of megapixel imaging for professional security applications than any other company in the security market. Our worldwide installed base of megapixel cameras crosses a broad spectrum of applications and venues – a proven testament to Arecont Vision’s leadership in developing innovative megapixel imaging technologies and Made in the USA products.

As a result of our best-in-class product architecture, we typically introduce new imaging technology years ahead of competitors because we don’t have to wait until a new off-the-shelf ASIC is available. Our industry firsts include:

 

 • 2-megapixel network camera (2004)
 • 3-megapixel dual-sensor Day/Night camera (2005)
 • 5-megapixel network camera (2006)
 • 180˚ and 360° 8-megapixel panoramic cameras (2006)
 • Complete product line of H.264 megapixel cameras (2008)
 • 10-megapixel H.264 network camera (2009)
 • 20-megapixel 180˚ and 360° panoramic cameras (2011)
 • 12-megapixel 180˚ panoramic camera with WDR (2012)
 • Smallest multi-megapixel all-in-one MicroDome®, 1-5MP (2013)
 • 40-megapixel 180˚ and 360° panoramic cameras (2013)
 • SurroundVideo® Omni multi-directional camera (2014)
 • MicroDome® G2 Remote Focus (2015)
 • SurroundVideo® G5 Remote Focus/Remote Zoom (2015)

Axis is the market leader in network video

Axis is the market leader in network video. We invented the world’s first network camera back in 1996 and we’ve been innovators in video surveillance ever since, increasing the security of millions of people worldwide and helping to meet the growing need for a smarter, safer world.

With the help of 80,000 partners, spanning 179 countries, we’ve delivered a series of groundbreaking products and many industry firsts. And, we look forward to pioneering many more.

Dahua Technology

Dahua is wereldwijd één van de grootste fabrikanten en ontwikkelaars van Video surveillance producten en oplossingen. Dahua investeert jaarlijks veel geld en middelen in onderzoek en ontwikkeling. In het R&D team van Dahua werken meer dan 3000 toegewijde professionals. Zij houden zich bezig met het ontwikkelen van hoogwaardige producten die zich onderscheiden in kwaliteit en prijs. De oplossingen die Dahua ontwikkelt zijn schaalbaar en modulair, zodat ze voor veel verschillende projecten kunnen worden gebruikt. Dahua heeft meer dan 592 patenten ontwikkeld en heeft binnen de beveiligingsindustrie al vele awards in de wacht gesleept.

Over Hanwha / Samsung

Hanwha Techwin Europe, voorheen Samsung Techwin Europe, is al tientallen jaren één van de bekendste producenten van betrouwbare video bewakingsproducten en oplossingen die zijn ontwikkeld om te voldoen aan de huidige en toekomstige eisen van de professional in de beveiligingsmarkt. Hun camera’s, recorders en netwerk recorders worden gebouwd volgens de strenge normen die het erfgoed van de precisietechniek van Samsung weerspiegelen. Er wordt door het bedrijf op grote schaal geïnvesteerd in nieuwe producten en technologieën. Zo zien dit jaar niet alleen de opvolgers van WiseNet Lite en WiseNet III het levenslicht, maar worden ook nieuwe wegen bewandeld door de introductie van een reeks WiseNet HD+ producten en “Out of the Box” analytische mogelijkheden die standaard geïntegreerd zijn in de WiseNet camera’s zoals People Counting, time lapse registratie en heat mapping.

Hikvision - First Choice for Security Professionals

Hikvision heeft een wereldwijde footprint en is één van de grootste fabrikanten en ontwikkelaars van Video surveillance producten. Hikvision gebruikt haar moderne productiefaciliteiten voor de productie en ontwikkeling van innovatieve video surveillance producten en systemen. Het uitgebreide productenpakket van Hikvision is onder andere opgebouwd uit Slimme IP camera’s, analoge HD camera’s, speed domes, NVR’s, DVR’s en Video Management Software.

Door diepgaande marktkennis, in combinatie met grote investeringen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, is Hikvision één van de technologische leiders op de wereldwijde beveiligingsmarkt. Dankzij het brede productenpakket kunnen vrijwel alle projecten, groot of klein, worden ingekleed met de producten van Hikvision.

Over Mobotix

MOBOTIX staat sinds de oprichting in 2000 bekend als innovatieve producent van slimme, zelfstandig opererende IP-camera’s. De allereerste modellen waren al voorzien van CMOS-sensoren zonder bewegende delen voor betere prestaties in situaties met tegenlicht en betrouwbaarheid op lange termijn. De camera zelf beheert de software voor automatische detectie van gebeurtenissen, alarmberichten, videoanalyse, enz.

MOBOTIX IP-camera’s zijn bekend om hun hoge kwaliteit videobeelden en geringe behoefte aan bandbreedte dankzij de 'gedecentraliseerde architectuur'.

Panasonic - Security cameras & surveillance systems

Panasonic provides a wide range of products in order to maintain high-level surveillance capability regardless of the installation site, weather condition, or purposes. In this section, you can search case examples of Panasonic security system depending on the product category, functions, forms, standards, or the maximum resolution.

Panasonic security system maintains high-level surveillance throughout the world. The system provides secure surveillance, detection of abnormalities, and intensive surveillance from the headquarters; adaptable for for various purposes.

Gezichtsherkenning

9 Megapixel 360-degree

Parking gate 1080p resolution WV-SP509

IP Security cameras from Sony are designed to protect people, property and assets.

Sony Corporation is wereldwijd een vooraanstaande fabrikant van audio, video, game, communicatie- en informatie-technologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met haar muziek-, beeld-, computerentertainment en online toepassingen heeft Sony de mogelijkheid om wereldwijd een toonaangevende rol te vervullen op het gebied van elektronica en entertainment, veel van deze beeld-technologieën worden ook toegepast in de video beveiligingscamera’s van Sony.

Sony video beveiligingscamera’s omvatten IP-camera’s, van HD tot 4K camera’s, met uitzonderlijke prestaties en een vooruitstrevende beeldkwaliteit.

 

Milestone Systems is een toonaangevende leverancier van open platform IP-videobeheersoftware (VMS), de hoofdvestiging bevindt zich in Kopenhagen. Milestone stelt zich tot doel de organisatieprocessen van klanten en de algehele veiligheid te verbeteren door middel van het beheer en de verspreiding van digitale videogegevens. Milestone XProtect® VMS is krachtig, betrouwbaar, eenvoudig te gebruiken en heeft zich in meer dan 100.000 installaties over heel de wereld bewezen. XProtect VMS is gebaseerd op een open platform en werkt met een brede keuze aan camera’s en de beste zakelijke oplossingen, zoals integratie van toegangscontrole en beeldanalyse. Verder heeft Milestone onder andere ook de Husky NVR serie, die hardware met bewakingssoftware van Milestone combineert.

Mirasys is één van de grootste ontwikkelaars op het gebied van open platform Video Management Software (VMS) voor IP en analoge video surveillance applicaties en systemen. Mirasys ontwikkelt oplossingen waarmee beelden en informatie van digitale camera’s kunnen worden vastgelegd en geanalyseerd. De systemen van Mirasys worden wereldwijd in meer dan 40 landen toegepast in sectoren als politie, gemeente, retail, productie, transport en logistiek, scholen en universiteiten, sport en entertainment, banken en de gezondheidszorg. Met Mirasys bent u nooit gekoppeld aan één cameramerk. Mirasys is een open en merkonafhankelijke oplossing waarin camera’s en systemen van andere fabrikanten eenvoudig kunnen worden geïntegreerd.

De nieuwe techniek, Van Analoog naar IP

 • Resolutie

  IP camera's kunnen momenteel camera beelden tot wel 10 mega pixels weergeven. Dit is een resolutie van 3648 x 2752 !
 • PoE voeding

  PoE : Power over Ethernet. Dit betekent dat de kabel (UTP) die naar de camera wordt gelegd naast de data transport ook zorgt voor de voeding (stroom) van de camera.
 • Voordelen centrale voeding

  De POE wordt geregeld (geleverd) door één centrale of meerdere decentrale ip netwerk schakelaars. Deze schakelaars zijn eenvoudig aan te sluiten op noodstroom voorzieningen. Bij stroom uitval blijven camera's gewoon beelden opnemen.
TOP