FORGOT YOUR DETAILS?

Beveiligingstechnologie

  • Krijg meer inzicht dan ooit in soorten klanten en klantengedrag.
  • Pas uw activiteiten aan met de analytische mogelijkheden van de Panasonic-bewakingscamera en de IP-gezichtsherkenningstechnologie.
  • Zorg met behulp van tellen van personen en warmtemapping dat uw bezoekers zich gemakkelijker en veiliger voelen en hun bezoek productiever wordt.
  • Beperk risico's en voorkom ongewenste toegang op uw terrein

WV-ASF900, de gezichtsherkenningsserver van Panasonic, kunt u gezichtsherkenning gebruiken in een IP-bewakingssysteem.

Door de Panasonic-technologie die zowel in de camera's als in de server is geïmplementeerd, kunt u nauwkeurige informatie krijgen over wie binnenkomt in uw vestigingen. Bovendien kunt u informatie krijgen voor marketinganalyses, zoals het aantal mensen, leeftijdsinformatie en geslachtsevaluatie.

Hoe werkt het?

De gezichtsherkenningssoftware draait ongemerkt in uw systeem en verzamelt informatie over alle gezichten die worden gedetecteerd; Deze informatie wordt vervolgens opgeslagen in een eenvoudig toegankelijke database.

Een gebruiker kan in deze database een bepaald gezicht selecteren. Met deze functionaliteit kan de gebruiker ervoor kiezen dat er een alarm klinkt als deze persoon weer wordt gedetecteerd, om gewoon de bewegingen van een bepaalde persoon in chronologische volgorde traceren via alle camera's in het systeem.

Een van de grote voordelen van de oplossing voor gezichtsherkenning is de mate van beheersing die u hebt vanuit een centraal beheerpunt.

Dankzij de rechtstreekse verbinding tussen camera en server kunt u maximaal 20 externe camera's tegelijk beheren vanaf één server en daar informatie mee verzamelen. Doordat het systeem in real-time gezichten herkent en visuele analyses uitvoert, kan de gebruiker via de interface van de bewakingssoftware eenvoudig geregistreerde beelden opvragen die betrekking hebben op een bepaald gezicht of een bepaalde klant.

De software heeft ook een analytisch gedeelte. In dit gedeelte kan de gebruiker statistische gegevens analyseren, zoals het aantal mensen, en kunnen bovendien leeftijd en geslacht worden gedetecteerd. Het systeem geeft de relevante informatie vervolgens op een toegankelijke manier weer.

Going beyond surveillance at haus des meeres

TOP