FORGOT YOUR DETAILS?

Wie wij zijn en wat wij doen

Deno Secure BV – Vakbekwaamheid en kwaliteit Deno Secure B.V. is in 2008 ontstaan door een samenwerking van MCA Sytems Almere en de Denocard organisatie. Het producten aanbod van de BV is navenant gegroeid en onze service door deze samenwerking uitgebreid.

Met toegangscontrole systemen van TDSi en Honeywell verkoopt DenoSecure B.V. State-of-the-Art oplossingen (hardware en software) voor toegangsbeheer in geavanceerde beveiligings-technologieën met innovatieve netwerkmogelijkheden voor bedrijven en instellingen van elk formaat

Oplossingen bieden, voor het verwerken van bankbiljetten en muntgeld, is één van de specialiteiten van Deno Secure. Naast dat Deno Secure hiervoor een aantal branchespecifieke producten kan leveren, kunt u ook terecht voor meer algemene oplossingen.

Camerabewaking/observatie is één van de specialiteiten van Deno/Secure. Naast het feit dat Deno Secure hiervoor een groot aantal branche specifieke producten kan leveren, kunt u bij ons ook terecht voor meer algemene oplossingen van simpele toepassingen tot complexe installaties

Klanten circle

  • Casino
  • Horeca
  • Recreatie
  • Geldtransport
  • Overheid

SERVICE ORGANISATIE

Voor de installatie, instructie en storingsopvolging van de veiligheidssystemen heeft Deno Secure een eigen service/installatie afdeling. Een vlakke structuur met korte lijnen is kenmerkend voor onze service afdeling en wordt aangestuurd door een Hoofd Technische Dienst met ondersteuning van de binnendienst medewerkers. En een landelijke dekking van servicetechnici ondersteunt door een service-balie/helpdesk. Vragen aan de Helpdesk worden direct beantwoord of anders doorgestuurd aan productspecialisten, opvolging en afwikkeling van vragen/problemen worden door het service programma gecontroleerd.

WERK SAMEN MET ONS

Wij werken met veel bedrijven samen om zo een nog beter resultaat neer te zetten. Interesse? Neem contact met ons op!

TOP